Excel Events Teambuilding laat teams excelleren!

Excel Events is een professioneel trainingsbureau met unieke teambuilding programma’s gebaseerd op ervaringsleren en teamdynamiek.

Onze missie en visie

Teams zijn het kloppende hart van een sterke en gezonde organisatie. Het succes van een team wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de relaties. Door hier tijd en aandacht aan te besteden, ontwikkelen teams positieve energie, synergie en gaan ze excelleren: met meer plezier beter presteren!

We streven naar waardevolle ervaringen voor alle deelnemers. Vooral ook een moment waarin de deelnemers gaan stralen. Om zo te excelleren. Iets te doen wat ze nog niet eerder met elkaar deden. En om zo jezelf en de ander beter te leren kennen.

Buitenleven

We hebben een passie voor het buitenleven. Of dit nou in het bos of aan het water is. We gaan graag zoveel mogelijk naar buiten met de deelnemers. Dit zorgt voor frisse lucht en een heldere geest. De weerselementen zijn daarbij een dynamische prikkel die de deelnemers extra stimuleren. In de winter zoeken we natuurlijk wat vaker beschutting en binnenruimtes op. Of we steken het kampvuur aan!

Ook gezelligheid en plezier voor iedereen staan bij ons voorop. Alle teambuilding programma’s zijn op maat te maken en toe te spitsen op de doelgroep en de doelstellingen van die dag. Zo kunnen we werken aan vertrouwen en verbinding, leiderschap en gedrag, managementvaardigheden en/of communicatie.

We onderscheiden ons verder met kwaliteit door professionele en enthousiaste begeleiders.

We zien ieder moment en iedere groep als uniek. Serieus teambuilden dus, met actie en plezier. Voor teams die het beste uit zichzelf willen halen!

De complete organisatie voor een leuke en leerzame teambuilding kunnen we verzorgen. Dit doen we in samenwerking met gelijkgestemde partners op de gaafste locaties. Of gewoon bij jullie op de werkplek. Het kan altijd en overal!

Interactie

Ben je taak- of meer mensgericht?

Persoonlijke stijl

Rustig of snel in de workshop?

Gedrag

Met jezelf bezig of met de ander?

Modellen en methodes - drijfveren en gedrag

Inzichten in gedrag en/of drijfveren spelen de rode draad in onze teambuilding workshops. We maken daarbij regelmatig gebruik van het DISC-model, de theorie van Lencioni en de filosofie en verandermethode Appreciative Inquiry.

Outdoor teambuilding
Met outdoor teambuilding activiteiten kan je een impuls geven aan jullie teamdynamiek! Heerlijk in de gezonde buitenlucht gaan jullie aan de slag met uitdagende opdrachten. In de natuur staat het gedrag van de deelnemers centraal. Vooral de menselijke natuur wordt hiermee bloot gelegd. Zo kunnen we werken aan vertrouwen, verbinding, leiderschap en synergie. De natuurlijke setting nodigt de deelnemers uit om op een andere manier na te denken over hun doen en laten, het handelen en organiseren als een team. Ze leren elkaars kwaliteiten te waarderen op een nieuwe manier, terwijl ze fysieke en mentale uitdagingen aangaan.

Hoe het begon

Excel Events is opgericht in 2017 door Jouke van Dijk. Wij zijn in de 20 jaar daarvoor groot geworden op het gebied van actieve en avontuurlijke bedrijfsevenementen. We vonden een ruimte tussen een leuk evenement en een serieuze training en we gingen de beste elementen met elkaar combineren.

Zo ontwikkelden we een specifieke Outdoor Methode met ervaringsleren. Voor het trainen van teams door de inzet van doelgerichte, kort-cyclische, fysiek niet-te-zware, eenvoudige, krachtige opdrachten waarbij de deelnemers centraal staan. Werkvormen die op veel locaties ingezet konden worden.

Daarmee onderscheiden onze trainingen zich van survival-achtige activiteiten (geen Kamp van Koningsbrugge bij ons) maar ook van het gewone bedrijfsuitje.

Onze basisprincipes van ervaringsleren

Ervaringsleren is een bijzonder aanpak en niet zonder risico’s! Wij verstaan dat vak. De grondslagen voor deze aanpak hebben we samengevat in de volgende fundamentele principes:

  • De activiteiten staan in dienst van het verbinden en leren.
  • De activiteiten stimuleren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.
  • Deelnemers kunnen ontdekken, experimenteren en demonstreren met gedrag.
  • Alles wat je waarneemt en wat je doet is echt, er worden geen spellen gespeeld.
  • Activiteiten zijn laagdrempelig (iedereen kan meedoen).
  • Actie en reflectie wisselen elkaar doelgericht af.
  • Vertaling naar de praktijk is essentieel.
  • Denken, doen en voelen worden met elkaar verbonden.
  • Een theorie of model is ondersteunend aan de ervaring.
  • Begeleiding vindt altijd plaats door een deskundige facilitator.

Nieuwsgierig naar wat er bij Excel Events speelt?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Ontvang als eerste updates, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke verhalen van Jouke van Dijk.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349