Teambuilding

Verbeter jullie teamwork met uitdagende

Teambuilding workshops

Met teambuilding geef je een impuls geven aan jullie teamwork!

Het bouwen van een effectief en samenhangend team is ontzettend moeilijk. Maar het is eigenlijk ook heel simpel…
Je hebt namelijk geen grote intellectuele inzichten of tactieken nodig. Het komt vooral neer op moed, menselijke kwaliteiten en discipline. Maar het is lastig te bereiken. Want: het kan niet gekocht worden en je kunt het niet zomaar verkrijgen door een externe consultant in te huren die het klusje klaart.

Gelukkig biedt Excel Events een helpende hand met teambuilding workshops! In de gezonde buitenlucht ga je met je team aan de slag met uitdagende groepsactiviteiten. In de natuur staat het gedrag van de deelnemers centraal. Vooral de menselijke natuur wordt hiermee bloot gelegd. Zo kunnen we werken aan vertrouwen, verbinding, leiderschap en synergie. 

Excel Events laat teams excelleren !

Excel Events is een professioneel trainingsbureau voor teams. We krijgen opdrachten vanuit allerlei sectoren en branches. We richten ons zelf vooral op het MKB, het onderwijs en lokale overheid.

We hebben een passie voor het buitenleven. Het liefst midden in de natuur. Of dit nou in het bos of aan het water is. We gaan graag zoveel mogelijk naar buiten met de deelnemers. Dit zorgt voor frisse lucht en een heldere geest. De weerselementen zijn daarbij een extra prikkel.

Gezelligheid en plezier
Ook gezelligheid en plezier voor iedereen staan bij ons voorop. De programma’s zijn op maat te maken. Hierbij houden we rekening met de doelgroep en de doelstellingen. Zo kunnen we werken aan leiderschap, managementvaardigheden, communicatie, vertrouwen en verbinding.

Waardevolle workshops
We streven naar waardevolle workshops voor alle deelnemers. Vooral ook een moment waarin de deelnemers gaan stralen en elkaar raken. Om zo te excelleren. Iets te doen wat ze nog niet eerder met elkaar deden. Om zo jezelf en de ander beter te leren kennen.

Excel Events
De complete organisatie voor een leuke en leerzame teamtraining kunnen we verzorgen. Hierbij valt te denken aan uitdagende outdoor activiteiten en leerzame sportieve workshops. Eventueel compleet met het regelen van locatie, accommodatie, overnachting en catering.

Kwaliteit en originaliteit
Dit doen we in samenwerking met gelijkgestemde partners op bijpassende locaties. We onderscheiden ons met kwaliteit en originaliteit. 

Met programma’s die de mensen raken en laten stralen!

Veel gestelde vragen over teambuilding bij Excel Events

Wij bieden activiteiten aan voor groepen vanaf tien personen (kleinere groepen zijn in overleg ook mogelijk). Het maximale aantal deelnemers verschilt per activiteit. Bekijk de verschillende programma’s om erachter te komen wat het minimum en maximum in het aantal deelnemers per activiteit is. Is jouw groep kleiner 10 deelnemers? Overleg dan van tevoren met ons over de mogelijkheden.

In Nederland weet je nooit van tevoren wat voor weer het wordt. Uit onze ervaring weten we echter dat het weer eigenlijk zelden roet in het eten gooit. De meeste activiteiten zijn nog steeds leuk en veilig met minder goed weer. Bij een beetje regen kunnen de deelnemers schuilen onder de tentjes die wij meebrengen. Bij extreme weersomstandigheden bieden wij desnoods alternatieve activiteiten aan.
Excel Events organiseert door heel Nederland en in de Belgische Ardennen. Onze favoriete locatie is daar gelegen bij La Roche: Hubermont Space for Development. We adviseren je graag in het zoeken en vinden van een passende locatie. Daarnaast is het meestal mogelijk om het programma te laten organiseren op een door jullie gekozen locatie.
We helpen je graag bij het organiseren en boeken van een mooie teambuilding met passende groepsactiviteiten in de buitenlucht. Door jouw wensen te inventariseren en filteren, vinden we samen snel een geschikte activiteit voor jouw team. Bepaal het thema en de doelstellingen, geef aan wat jullie budget is en waar de teambuilding mag plaatsvinden. Excel Events kan de gehele organisatie van jullie teambuilding verzorgen, waardoor je er zelf geen omkijken meer naar hebt en je lekker mee kan doen.

Wat onze klanten zeggen

Jolanda Huurman
Jolanda HuurmanManager 4D Optiek
Read More
"Workshop sparren met de DISC, oftewel boksen met onze medewerkers. Veel interactie, energie en reflectie. Het was raak!”
Sijbrand Booij
Sijbrand BooijManager EVM19 - Offshore RibEvents
Read More
We ontdekten hoe we op het Eiland van Maurik meer uit onze Teambuilding konden halen; fun én concrete inhoud! Het anthousisame, de kennis, kunde en het aanpassingsvermogen van Jouke en Angelique zijn een absolute meerwaarde!
Stanley Schardijn RS
Stanley Schardijn RSFreelance trainer bij Finbridge
Read More
Op een unieke wijze neemt Angelique je sparrend door de disc methode heen. Daardoor leer je letterlijk! Ik leerde welke kleur(en) ik moest bekennen en hoe anderen er gekleurd bij staan.
Marcel Linneweever
Marcel LinneweeverDirecteur 4D-Optiek
Read More
Goede samenwerking, er wordt echt geluisterd en resultaat behaald. Zeer prettige ervaringen en uit het team alle lof voor de workshop Purpose Discovery met 23plusone! Thanks

Laten we beginnen

Teamdynamiek verbeteren in 4 stappen

Discover

Samen onderzoeken we de sterktes en de dynamiek van je team; wat waarderen jullie?

Dream

In het verbeelden van de ideale toekomst, stellen we elkaar de vraag: wat verlangen jullie?

Design

Dan ontwikkelen we een programma met succesfactoren voor de ontwikkeling van jullie potentieel

Deliver

Dit realiseren we met workshops die verbinden en die kunnen zorgen voor positieve veranderingen.

Nieuwsgierig naar wat er bij Excel Events speelt?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Ontvang als eerste updates, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke verhalen van Jouke van Dijk.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349