Boksworkshop Sparren met DISC

In het kort

De boksworkshop Sparren met DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers. Met een stevige inhoudelijke onderbouwing en begeleiding door een enthousiaste coach, leren de deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen. Door te boksen krijg je meer inzicht in jezelf. Omdat boksen erg reflexmatig is en het roept intuïtief en primair gedrag op. De deelnemer heeft geen tijd om na te denken en zich sociaal-wenselijk op te stellen. In het boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de boksworkshop leer je jouw gedrag en van een ander goed herkennen.

Interactie

Ben je taak- of meer mensgericht?

Persoonlijke stijl

Rustig of snel in de workshop?

Gedrag

Met jezelf bezig of met de ander?

Gedrag herkennen

inhoud, energie & interactie

In de boksworkshop zijn verschillende werkvormen mogelijk. Wij combineren DISC het beste door te sparren met elkaar, op allerlei verschillende manieren. Door de primaire reacties in aanvallen en verdedigen, komt de ware aard naar buiten en wordt persoonlijk gedrag wordt bloot gelegd.

Sparren met DISC wordt begeleid door de gecertificeerde DISC teambuilding trainer van Excel Events: Angelique.

Optioneel: uitgebreid persoonlijk DISC rapport met jouw voorkeurstijlen op basis van een online vragenlijst.

Een alternatieve werkvorm kan worden aangeboden met een workshop schermen van onze collega Niels Woltman.

Tik ‘m aan

Er komt meer inzicht in gedrag wanneer er spanning ontstaat in een contact. Dit doen we door in de boksworkshop kleine duels aan te gaan. Boksen roept natuurlijk gedrag op. En hierdoor heb je snel inzicht in ieders eigen voorkeursstijl.

De interactieve boksworkshop laat de deelnemers echt kennis met zichzelf en elkaar maken. Op een energieke manier komt het diepere inzicht en ga je het voelen. Je gaat als het ware van hoofd naar hart en handen. Door te ervaren kan je leren en door te voelen kan je veranderen. Hierdoor kan open communicatie plaatsvinden.

Vallen en opstaan
De boksworkshop geeft inzicht in de karakters van de deelnemers. Men gaat zien waar de kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden liggen. Zo ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het gedrag te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer naar de dagelijkse realiteit gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

Spierpijn en training van de lachspieren
Sparren met DISC zorgt altijd voor veel positieve energie. En spierpijn! Maximale interactie tussen de deelnemers wordt op een professionele en enthousiaste wijze gefaciliteerd door de teambuilding trainer van Excel Events. De boksworkshop kan ook op maat worden gemaakt en worden gekoppeld aan andere psychologische modellen.

Onze belofte

Een leuker en sterker team

Team booster

Korte, krachtige workshops om elkaar beter te leren kennen

Leuk en leerzaam

Inhoud, energie en (inter-)actie in iedere teambuilding activiteit

Jouw locatie

Overal te organiseren en voor iedereen toegankelijk

Boks workshop

Wat onze klanten zeggen

Jolanda Huurman
Jolanda HuurmanManager 4D Optiek
Read More
"Workshop sparren met de DISC, oftewel boksen met onze medewerkers. Veel interactie, energie en reflectie. Het was raak!”
Sijbrand Booij
Sijbrand BooijManager EVM19 - Offshore RibEvents
Read More
We ontdekten hoe we op het Eiland van Maurik meer uit onze Teambuilding konden halen; fun én concrete inhoud! Het anthousisame, de kennis, kunde en het aanpassingsvermogen van Jouke en Angelique zijn een absolute meerwaarde!
Stanley Schardijn RS
Stanley Schardijn RSFreelance trainer bij Finbridge
Read More
Op een unieke wijze neemt Angelique je sparrend door de disc methode heen. Daardoor leer je letterlijk! Ik leerde welke kleur(en) ik moest bekennen en hoe anderen er gekleurd bij staan.
Marcel Linneweever
Marcel LinneweeverDirecteur 4D-Optiek
Read More
Goede samenwerking, er wordt echt geluisterd en resultaat behaald. Zeer prettige ervaringen en uit het team alle lof voor de workshop Purpose Discovery met 23plusone! Thanks

Laten we beginnen

Teamdynamiek verbeteren in 4 stappen

Discover

Samen onderzoeken we de sterktes en de dynamiek van je team; wat waarderen jullie?

Dream

In het verbeelden van de ideale toekomst, stellen we elkaar de vraag: wat verlangen jullie?

Design

Dan ontwikkelen we een programma met succesfactoren voor de ontwikkeling van jullie potentieel

Deliver

Dit realiseren we met workshops die verbinden en die kunnen zorgen voor positieve veranderingen.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349