Inspirerende evenementenlocatie

De Werfloods

De Werfloods is een sportieve evenementenlocatie in Arnhem, gevestigd aan de oevers van de Rijn op de Stadsblokken. Deze historische houten loods biedt nu een originele ontmoetingsplaats voor kleinschalige bijeenkomsten (10 – 50 personen).

Het is geschikt voor creatieve workshops en recreatieve activiteiten. Deze worden georganiseerd op, in of aan het water en natuurlijk in de loods zelf: met 400 m2 aan overdekte ruimte kunnen de activiteiten onder alle weersomstandigheden doorgaan. 

Het is de thuisbasis van Excel Events en als onderdeel van WatersportCentrum Arnhem bieden we hiermee nieuwe mogelijkheden en voorzieningen die passen binnen onze visie op (water-)sport en recreatie. 

Play Video

Watersport & evenementen

Centraal gelegen op de Stadsblokken in Arnhem, is De Werfloods een uitkijkpunt van het havengebied, gelegen tussen toekomstige woningbouw- en nieuwe stadsinrichting. Het is een evenementenlocatie die de dynamiek van de stad combineert met de ontspannende aanwezigheid van de rivier, waardoor een avontuurlijke setting voor een bijzonder evenement ontstaat.

Samen komen voor een inspirerende bijeenkomst
De Werfloods is meer dan alleen een leuke evenementenlocatie; het is een plek waar mensen samenkomen en onvergetelijke momenten creëren. 

Het is bovendien de uitvalsbasis voor de groepen van Excel Events die op avontuur willen in de natuur, zoals bijvoorbeeld met het programma van Teamdag Arnhem

Hiervoor gebruiken we spectaculaire onderdelen van het natuurgebied Stadsblokken en Meijnerswijk en zijn we ook regelmatig te gast op de monumentale scheepswerf De Stadsblokkenwerf.

Geen feesten en partijen
De locatie is helaas niet beschikbaar voor feesten en partijen.

Wintersluiting
Vanaf 1 november tot 1 mei is de Werfloods grotendeels weer in gebruik voor botenstalling.

Voorzieningen

Vooraan in de Werfloods staat het glazen huis. Deze ruimte is geschikt voor een kleinschalige vergadering of workshop. De kas is 5×4 meter oftewel 20m2 groot.

De kas is verwarmd en beschikt over comfortabele stoelen. In combinatie met de centrale middenruimte en de bar (totaal 100m2) is hiermee deze accommodatie beschikbaar voor groepen van 10 tot 50 personen.

Arrangementen
Er zijn 3 verschillende arrangementen samengesteld:

  1. Dagdeel voor 30 euro per persoon
  2. Dagdeel met lunch voor 45 euro per persoon
  3. Hele dag met lunch en borrel voor 70 euro per persoon

Self-service
Het verblijf is deels op basis van self-service. Koffie, thee, water en frisdranken zijn inbegrepen.

Veel ruimte

400 overdekte vierkante meters

Unieke locatie

Direct contact met de rivier en de stad

Centraal gelegen

15 minuten lopen vanaf het Centraal Station en gratis parkeren

Waarom zou je De Werfloods willen?

Inspirerende evenementenlocatie

Maak je volgende bijeenkomst onvergetelijk op de Stadsblokken in Arnhem.
Ontdek de mogelijkheden vandaag nog en organiseer je volgende evenement met stijl en avontuur!

Teambuilding workshops

Excel Events is een professioneel organisatiebureau van teambuilding workshops, outdoor activiteiten en avontuurlijke evenementen. Dit kan georganiseerd worden op diverse locaties in Arnhem en op de locatie van de klant, overal in Nederland en België.

Ons team van professionele en gepassioneerde trainers gelooft in de kracht van ervaringsleren. Wij gebruiken interactieve activiteiten die de deelnemers inzicht geven in zichzelf en de teamdynamiek. Op onze evenementenlocatie zijn diverse watersporten mogelijk. Wat dacht je van vlotten bouwen, kanovaren, SUPpen of een ontspannen tocht met de sloep op de Nederrijn?!

We streven ernaar om elke teamuitje een ervaring te maken die blijft hangen, die het team verbindt en inspireert, en die de verwachtingen overtreft.

WatersportCentrum Arnhem

Welkom bij WatersportCentrum Arnhem, dé plek waar passie voor watersport en vakmanschap samenkomen. Gelegen aan de oevers van de Rijn, bieden wij een bruisende en inspirerende omgeving voor botenliefhebbers. Van werf en winkel tot werkplaats en watersportactiviteiten, ons centrum is een ontmoetingsplaats vol energie.

Met liefde voor houtbewerking en boten leveren we hoogwaardig vakmanschap. Onze gemeenschap bestaat uit gelijkgestemde individuen die hun passie voor watersport delen.

Gebruik maken van onze activiteiten biedt voordelen en resultaten. Geniet van op maat gemaakte meubels en scheepstimmerwerk, werk zelf aan je boot en ontmoet enthousiaste mensen. Onze ambitie is om dé bestemming te zijn waar vakmanschap, passie en gemeenschap samenkomen. Ontdek WatersportCentrum Arnhem: we heten je van harte welkom!

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349