Teamdag Arnhem

Wat is een Teamdag?

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en inspirerende manier om je team een boost te geven? Excel Events organiseert Teamdag Arnhem!

Een Teamdag is een volledig georganiseerde dag waarin je team aan de slag gaat met verschillende teambuilding activiteiten, afgewisseld met een brainstorm sessie, vergadering of culturele activiteit.

Een compleet opgezette teambuilding dag kan vanuit onze centrale locatie in Arnhem worden gefaciliteerd. Midden in de stad maar waar de natuur een centrale rol speelt. Met de dynamiek van de rivier wordt het bezoek een unieke beleving voor de deelnemers. Voor de buitensport activiteiten gaan we naar de ruige natuurparken Meijnerswijk en Stadsblokken.

Arnhem aan de Rijn

Met stranden en natuurparken

Bruisend centrum

Vanaf de Rijnkade de stad in

Cultuur & historie

Kunst & geschiedenis

Teamdag Arnhem organiseren

Alle workshops en outdoor activiteiten zijn mogelijk in een teambuilding programma van Teamdag Arnhem! Dus wil je in Gelderland een actieve bijeenkomst organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze teambuilding activiteiten. We kunnen dit combineren met alles wat deze veelzijdige stad te bieden heeft. Van gezellige horeca tot inspirerende kunst of indrukwekkende geschiedenis. Wat dacht je van educatieve riviertochten en inspirerende stadswandelingen? Of misschien wil je wel kanovaren, SUPpen of vlot varen op de Rijn!

Complete teambuilding

Er zijn diverse combinatieprogramma’s te ontwikkelen. De beste mix is afhankelijk van jullie wensen en verwachtingen. We houden rekening met de doelgroep, doelstellingen en jullie budget. We werken samen met diverse partners en diverse horeca op de Rijnkade.

Voordelen van de workshop

Stadsblokken Arnhem

Deze unieke locatie is midden in Arnhem gelegen. Tussen de 2 grote bruggen in aan de zuidzijde, dus tegenover de Rijnkade. Hier vertrekt het pontje om je naar de overkant te brengen. Op de zuidoever vind je de restanten van een voormalige scheepswerf die nu in gebruik is als monumentale werkplaats. Wees welkom in het werfpaviljoen voor een hapje en drankje. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze belofte

Een leuker en sterker team

Team booster

Korte, krachtige workshops om elkaar beter te leren kennen

Leuk en leerzaam

Inhoud, energie en (inter-)actie in iedere teambuilding activiteit

Jouw locatie

Overal te organiseren en voor iedereen toegankelijk

Wat onze klanten zeggen

Jolanda Huurman
Jolanda HuurmanManager 4D Optiek
Read More
"Workshop sparren met de DISC, oftewel boksen met onze medewerkers. Veel interactie, energie en reflectie. Het was raak!”
Sijbrand Booij
Sijbrand BooijManager EVM19 - Offshore RibEvents
Read More
We ontdekten hoe we op het Eiland van Maurik meer uit onze Teambuilding konden halen; fun én concrete inhoud! Het anthousisame, de kennis, kunde en het aanpassingsvermogen van Jouke en Angelique zijn een absolute meerwaarde!
Stanley Schardijn RS
Stanley Schardijn RSFreelance trainer bij Finbridge
Read More
Op een unieke wijze neemt Angelique je sparrend door de disc methode heen. Daardoor leer je letterlijk! Ik leerde welke kleur(en) ik moest bekennen en hoe anderen er gekleurd bij staan.
Marcel Linneweever
Marcel LinneweeverDirecteur 4D-Optiek
Read More
Goede samenwerking, er wordt echt geluisterd en resultaat behaald. Zeer prettige ervaringen en uit het team alle lof voor de workshop Purpose Discovery met 23plusone! Thanks

Laten we beginnen

Teamdynamiek verbeteren in 4 stappen

Discover

Samen onderzoeken we de sterktes en de dynamiek van je team; wat waarderen jullie?

Dream

In het verbeelden van de ideale toekomst, stellen we elkaar de vraag: wat verlangen jullie?

Design

Dan ontwikkelen we een programma met succesfactoren voor de ontwikkeling van jullie potentieel

Deliver

Dit realiseren we met workshops die verbinden en die kunnen zorgen voor positieve veranderingen.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349