Prijsinformatie

Teambuilding Workshops

Excel Events Teambuilding laat teams excelleren!

Bekijk ons complete overzicht met prijsinformatie.

Teamuitjes

Excel Events hanteert eenvoudige tarieven:

De meeste workshops kunnen in 1,5 uur worden georganiseerd. Expeditie Robinson, Outdoor Teambuilding, Boost your Purpose en Sparren met DISC trekken we het liefste 2,5 uur voor uit. Het samenstellen van een Teamdag programma kan bijvoorbeeld ook 2 of 3 dagdelen duren.

Inclusief/exclusief
Onze tarieven zijn inclusief alle materialen en deskundige begeleiding; de prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en transportkosten (we berekenen deze vanaf Arnhem).

Korting
We kunnen 10% korting aanbieden op deze tarieven wanneer we de organisatie hiervan op onze thuisbasis De Werfloods in Arnhem mogen verzorgen.

Voorstel op maat
Voor een combinatie van meerdere activiteiten en/of meerdere rondes op 1 dag maken we graag een passend voorstel. In geval van een meerdaags programma zullen 3 dagdelen per dag worden berekend.

DISC
De tarieven van een (theoretische) DISC-training op basis van de DISC-assesments (met uitgebreide persoonlijke rapportages); inclusief Teamcoaching met behulp van het DISC teamwiel zijn: 125 euro per persoon.

Werfloods

Er zijn 3 verschillende arrangementen samengesteld voor de locatiehuur inclusief consumpties:

Wijzigingen
Prijzen worden verstrekt onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De prijzen zijn exclusief BTW.

Reserveringsvoorwaarden
Deelname is op eigen risico; een boeking wijzigen is mogelijk tot uiterlijk 1 week voorafgaand aan het evenement (tot maximaal 10% van het geboekte aantal); de betaling van de factuur ontvangen we graag voorafgaand aan het evenement. Download onze voorwaarden.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349