Purpose Workshop

In het kort

Met deze inspirerende Purpose workshop kan je je team een echte boost geven. Samen bepaal je welke kernwaarden jullie belangrijk vinden. Je leert waardevol in actie te komen en emotionele verbindingen te leggen, wetend hoe je eigen puzzelstukjes er uit zien.

Geld of status is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. Purpose is wat hen motiveert en inspireert; het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière.

De essentie van jullie purpose heeft alles te maken met wie jullie zijn, waar jullie in geloven, de keuzes die jullie maken en hoe jullie je gedragen. Met deze workshop gaan jullie werken aan een krachtige Purpose Statement.

Purpose Statement!

Wat is jullie visie?

Identiteit

Waar staan jullie voor?

Heldere doelen

Waar gaan jullie voor?

Betekenisvol werk en passievol werken vanuit jullie drijfveren

Purpose statement

Deze teambooster maakt duidelijk wat jullie belangrijk vinden in je leven en in je werk. Zo leer je elkaar pas echt kennen en weet je wat je aan de ander hebt. Spelenderwijs verkennen we grenzen op het snijvlak van drijfveren, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en merkbeleving. Op deze manier werken we aan jullie eigen Purpose Statement.

Appreciative Inquiry

We volgen de cyclus van Appreciative Inquiry, oftewel: waarderend onderzoeken. Deze filosofie en verandermethode vertrekt vanuit een kernthema en helpt je met het ontdekken en ontwikkelen van jullie sterke kanten.

De cyclus bestaat uit 4 stappen:

  1. Discover: wat zijn jullie sterkste drijfveren? Wat is de rode draad in jullie team? Waarom?
  2. Dream: hoe willen jullie dat jullie werk er uit ziet?
  3. Design: wat zijn de bouwstenen hiervoor?
  4. Deliver: waar en op welke manier gaan jullie dit realiseren?

23plusone

23plusone stimuleert positief gedrag, en ondersteunt mensen en teams om gelukkig, creatief en productief te zijn. Deelnemers worden bewuster van wat hen drijft, motiveert en bindt met anderen in het dagelijks leven. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Met behulp van 23plusone kan jij je drijfveren en purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als persoon en team aantrekkelijk en uniek maakt. En je kan zo zien wat écht belangrijk voor jullie is.

Excel Events is een 23plusone Licensed Friend. Dat houdt in dat we onderdeel zijn van een netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag te ontwikkelen.

Onze belofte

Een leuker en sterker team

Team booster

Korte, krachtige workshops om elkaar beter te leren kennen

Leuk en leerzaam

Inhoud, energie en (inter-)actie in iedere teambuilding activiteit

Jouw locatie

Overal te organiseren en voor iedereen toegankelijk

Wat onze klanten zeggen

Jolanda Huurman
Jolanda HuurmanManager 4D Optiek
Read More
"Workshop sparren met de DISC, oftewel boksen met onze medewerkers. Veel interactie, energie en reflectie. Het was raak!”
Sijbrand Booij
Sijbrand BooijManager EVM19 - Offshore RibEvents
Read More
We ontdekten hoe we op het Eiland van Maurik meer uit onze Teambuilding konden halen; fun én concrete inhoud! Het anthousisame, de kennis, kunde en het aanpassingsvermogen van Jouke en Angelique zijn een absolute meerwaarde!
Stanley Schardijn RS
Stanley Schardijn RSFreelance trainer bij Finbridge
Read More
Op een unieke wijze neemt Angelique je sparrend door de disc methode heen. Daardoor leer je letterlijk! Ik leerde welke kleur(en) ik moest bekennen en hoe anderen er gekleurd bij staan.
Marcel Linneweever
Marcel LinneweeverDirecteur 4D-Optiek
Read More
Goede samenwerking, er wordt echt geluisterd en resultaat behaald. Zeer prettige ervaringen en uit het team alle lof voor de workshop Purpose Discovery met 23plusone! Thanks

Laten we beginnen

Teamdynamiek verbeteren in 4 stappen

Discover

Samen onderzoeken we de sterktes en de dynamiek van je team; wat waarderen jullie?

Dream

In het verbeelden van de ideale toekomst, stellen we elkaar de vraag: wat verlangen jullie?

Design

Dan ontwikkelen we een programma met succesfactoren voor de ontwikkeling van jullie potentieel

Deliver

Dit realiseren we met workshops die verbinden en die kunnen zorgen voor positieve veranderingen.

Jouke van Dijk

Bel met ons op 06 2299 0349